Horoscoop waterman

Mannen, Mode en de sterren – Waterman (21 januari tot 19 februari)

30 januari 2020

Het nieuwe jaar is al bijna een maand bezig en veel mensen zijn druk bezig om hun goede voornemens te verwezenlijken. Heb jij je ook voorgenomen bepaalde dingen anders te gaan doen in 2020? Ben je misschien op zoek gegaan naar een andere baan, nieuwe hobby of ben je van plan een verre reis te boeken? Eens iets anders aan het begin van een nieuw jaar kan geen kwaad toch? Hier is de Waterman, het sterrenbeeld van deze maand, het helemaal mee eens. Dit sterrenbeeld hoort tot het element lucht en degenen die onder dit sterrenbeeld zijn geboren houden enorm van afwisseling. De Waterman grijpt dan ook niet alleen het begin van het jaar aan om veranderingen in zijn leven aan te brengen. Zoals we de vorige keer met de Steenbok hebben gedaan, onderwerpen we vandaag het elfde teken van de dierenriem aan een uitgebreide karaktertest. Waar de Waterman van houdt, wie goede partners voor hem zijn, welk werk bij hem past en wat zijn kledingstijl is, kom je in het vervolg te weten.

 

Karaktercheck – zo is de Waterman

Waterman

De mannelijke Waterman houdt van het leven, vooruitgang en actie. Hij plant liever niet te ver vooruit en beslist bij voorkeur pas op de dag zelf wat hij gaat doen. Zijn levenslust en zijn uitstraling zorgen ervoor dat anderen graag het gesprek met hem aangaan. De Waterman is makkelijk in de omgang en heeft niet veel op met tradities en oude gebruiken. Hij verrast anderen graag en is nieuwsgierig en enthousiast. Voor wie hem niet goed kent kan hij een tikje excentriek lijken. Daar zit hij niet mee, want hij beschikt over een uitgebreid sociaal netwerk en houdt zich gewoon niet zo bezig met mensen met wie hij niet op dezelfde golflengte zit. De mannelijke Waterman is echter allesbehalve een einzelgänger. Hij is genereus, hulpvaardig en heeft oog voor de problemen van anderen. Hij houdt van gesprekken waarin het ergens over gaat en van levendige discussies. Smalltalk is daarentegen is niet zijn specialiteit. Hij vindt het belangrijk zichzelf te ontwikkelen en zijn familie en vrienden zien in hem visionair met een duidelijk verlangen naar vrijheid en onafhankelijkheid.

 

Carrièrecheck – de Waterman aan het werk

Net zoals in zijn privéleven kiest de Waterman ook in zijn werk naar ruimte en zo min mogelijk hiërarchie. Als hij zich beperkt of in het nauw gebracht voelt, dan komt hij daartegen in opstand en bij misverstanden of conflicten trekt hij zich snel terug. Hij kan het vooral goed vinden met collega’s die hem weten te motiveren en hem van tijd tot tijd toespreken. Uitdagingen gaat hij graag aan. Hij functioneert dan optimaal en verrast zijn leidinggevenden en collega’s met zijn tomeloze inzet en goede ideeën. Hij streeft altijd naar innovatie en vooruitgang en komt qua beroep goed tot zijn als kunstenaar, toneelspeler, onderzoeker of sporter.

 

Relatiecheck – wie een goede partner voor hem is

Ondanks zijn open en opgeruimde karakter zet de Waterman niet zo gauw de eerst stap. Hij verwacht eigenlijk van zijn toekomstige partner dat die de eerste stap zet en hem iets te bieden heeft. Samen naar de bioscoop of eten bij de Italiaan vindt de Waterman wat te gewoon. De Waterman gaat liever een goed gesprek aan. Vriendschap en hartstocht gaan bij Waterman-mannen goed samen. Verliefd worden gaat de Waterman dan ook makkelijk af. Zich binden vindt hij wel weer lastig. Wat flirten is hem niet vreemd, dus zijn partner moet hier wel tegen kunnen. De Waterman past heel goed bij iemand die Tweelingen als sterrenbeeld heeft – beide sterrenbeelden zijn erg gesteld op hun vrijheid. Met een Boogschutter als partner kan hij zijn liefde voor reizen en spirituele zaken goed delen

 

Stijlcheck – dit draagt de Waterman

Jeans en thermobroeken voor de winter

De Waterman heeft een opvallende kledingstijl waarmee hij zijn extravagante persoonlijkheid onderstreept. Hij houdt van kwalitatief hoogwaardige kleding en heeft weinig op met actuele trends. Voor de winter kiest de Waterman graag broeken die over thermo-eigenschappen beschikken. De donkerblauwe jeans met warme thermovoering biedt dankzij de stof met elastische stretch veel bewegingsvrijheid; belangrijk voor de Waterman! Voor sportieve activiteiten in het weekeind kiest hij waterdicht thermobroeken in gedekte aardetinten. Het model in olijfgroen met flanellen voering en elastische band is eveneens heel geschikt voor winterse buitenactiviteiten. Bezoekt hij een restaurant dan kiest hij graag voor steeds iets anders. Bijvoorbeeld deze grijze jeans met opvallende naden in contrastkleur. Bij de keuze voor accessoires laat de Waterman zich gaan en kiest hij voor bontgekleurde sokken, petten en bretels – hij schrikt wat dit betreft nergens voor terug. Toch slaagt hij er wonderwel in er stijlvol uit te zien en komt hij bij anderen over als een ware levenskunstenaar.

Heb jij je als Waterman in deze typering herkent? De volgende keer vertellen we je alles over gevoelige en loyale Vissen. Dus graag tot dan!

Gerelateerde artikelen
Geen reacties

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie plaatst.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond
Verplichte velden