horoscoop_weegschaal_mannen-FB

Mannen, mode en sterren – Weegschaal (24 september – 23 oktober)

28 september 2018

Hand op je hart, want vandaag gaan we de horoscoop van de Weegschaal laten zien. We streven na om de standen van de sterren en constellaties te volgen en achterhalen wat dit betekent voor je sterrenbeeld. Klinkt het iets te ingewikkeld? De astronomie gaat terug tot in de oudheid en werd oorspronkelijk gebruikt om de verschillende seizoenen op basis van de positie van de sterren te identificeren. Tegenwoordig worden de twaalf sterrenbeelden vooral bepaald door karaktereigenschappen. Best interessant, toch? Vanaf nu gaan we je iedere maand kennis laten maken met het juiste sterteken. We trappen af met de Weegschaal – wat Weegschaal-mannen dragen in de herfst gaan we je vertellen!

Karaktercheck: zo weegt de Weegschaalman

Geboren onder het teken van Venus heeft de Weegschaalman een sterk gevoel van rechtvaardigheid – daardoor komt hij zowel op persoonlijk als professioneel vlak vaak over als een agent. Hij vermijdt verhitte discussies en trekt zich liever terug uit de discussie. De Weegschaalman heeft behoefte aan harmonie en zal zijn medemens dus ook niet kwetsen of beledigen. Om onaangename confrontaties te vermijden kan hij ook besluiteloos overkomen: hij reageert vaak met een “misschien” of “eventueel”. De Weegschaalman is erg vriendelijk, vrij van vooroordelen en altijd open voor nieuwe kennissen waarmee hij kan genieten van het leven. Hij vindt het ook erg belangrijk om er verzorgd uit te zien, maar toch vind je hem zelden in de sportschool. Je hebt meer kans om hem tegen te komen in een museum of tijdens het shoppen – de Weegschaalman houdt namelijk van kunst, cultuur of mode. Dit zie je ook terug in de inrichting van zijn huis: schoon, stijlvol en elegant!

twee_mannen_schudden_elkaar_de_hand_business_horoscoop

Carrièrecheck: dit is hoe de Weegschaalman werkt

Met een sterk gevoel voor esthetiek en schoonheid en het open karakter van de Weegschaalman past hij perfect bij de creatieve industrie zoals kunst en mode. Hij houdt van praten met anderen mensen en komt erg vriendelijk over waardoor hij erg makkelijk zakenrelaties opbouwen. Door zijn rustige aard en het vermijden van confrontaties wordt hij vaak geraadpleegd voor conflicten en discussies, omdat hij weet hoe je zoiets kalm oplost. Dit toont diplomatie en met zijn sterk gevoel voor rechtvaardigheid is hij ook geschikt voor juridische banen. Als het gaat om zijn eigen standpunten en ideeën is de Weegschaalman standvastig en doelgericht: vasthoudend aan de feiten en altijd tolerant voor de mening van zijn collega’s.

Relatiecheck: wie past bij de Weegschaalman

De Weegschaalman houdt van liefde en verliefdheid: met zijn natuurlijke charme verovert hij zijn partners. Maar hij is wel kieskeurig en heeft een verfijnde smaak qua vrouwen. Hij wil ze niet kwetsen of beledigen waardoor hij soms als misleidend overkomt. Als de Weegschaalman voor een partner kiest is een stabiele relatie vol vertrouwen erg belangrijk. Daarom past de Weegschaalman erg goed bij Watermannen, Leeuwen en Tweelingen omdat deze sterrenbeelden vergelijkbare eigenschappen hebben en de Weegschaalman voldoende vrijheid geeft.

horoscoop_weegschaal_twee-mannen-in-herenmode-van-babista

Stijlcheck: dit is wat de Weegschaalman draagt

De stijlbewuste Weegschaalman vertrouwt op hoogwaardige materialen en heldere kleuren. Zijn outfits en accessoires passen perfect bij elkaar en kent de modetrends van binnen naar buiten. Hij kleedt zich elegant en nooit overdreven opvallend. Patronen en felle kleuren draagt hij zelden – hij kiest liever voor een casual en sportieve outfit die hij zowel op kantoor als bij een avond met vrienden kan dragen. De Weegschaalman houdt van klassiekers zoals katoenen overhemden en let met zijn keuzes op de fijne details, zoals contrasten bij de mouw en kraag. Als het gaat om overhemden kiest de Weegschaalman voor heldere kleuren en pastel tinten zoals violet, lichtblauw, wit en bordeauxrood. Andere klassiekers in de kledingkast zijn de comfortabele katoenen chino, casual truien en comfortabele overgangsjassen. Hij experimenteert niet veel qua kleding omdat hij al weet wat het beste bij hem past.

Kan je je als Weegschaalman hierin herkennen? Het volgende sterrenbeeld dat we gaan behandelen is de Schorpioen, wij zijn benieuwd wat de eigenschappen van dit sterrenbeeld zijn!

Gerelateerde artikelen
Geen reacties

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie plaatst.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond
Verplichte velden