man-is-vrolijk-stofzuiger-huisdhouden-tips-titel

10 ultieme huishoudtips voor de moderne man

27 april 2018

Hoe geëmancipeerd we tegenwoordig ook zijn, niet iedere man doet het: het huishouden. De tijd dat mannelijkheid beoordeeld wordt op basis van testosteron is voorbij, de man van de 21e eeuw weet ook zijn weg in het huis. Het siert ook de man om dit zelfstandig te kunnen. Het is wel lastiger dan het klinkt, dus om je op weg te helpen hebben we 10 huishoudtips opgesteld:

  1. Het bed opmaken. De slaapkamer heeft direct een rommelige look wanneer het bed niet opgemaakt is. Maak het deel van je ochtendroutine om dagelijks je bed op te maken, zo blijft de slaapkamer rustgevend. Bonuspunten scoren? Maak het bed van je vrouw op, hier zal ze erg blij van worden.
  2. Ondanks die lange wandelpaden, pak een keer de boodschappenlijst en ga zelf naar de supermarkt. Wie weet kom je nog een bekende tegen en kan je gelijk een leuk praatje maken.
  3. Hang een aantal planken aan de muur. Simpel en mannelijk. Creatiever van aard? » Kijk dan hier voor meer inspiratie voor doe-het-zelf.
  4. Strijk je eigen overhemd. Een slechte impressie is zo gemaakt met een gekreukt overhemd. Des te belangrijker dat je zelf weet hoe je moet strijken. Vind je dit toch te vervelend en teveel tijd kosten? » Er zijn ook overhemden van strijkvrij materiaal!
  5. Vervang de lampen. Als man weet je namelijk als geen ander hoe je iets moet repareren.
  6. Pak een kookboek en bereid zelf een heerlijke maaltijd. Als chef bepaal jij wat er op tafel komt. Buiten barbecueën is geen probleem, dan lukt het ook om binnen een goed stuk vlees te bereiden.
  7. Stofzuigen. Misschien wel het minst leuke klusje binnen het huishouden maar wel een van de makkelijkste. Stofzuigen kan je namelijk haast niet fout doen!
  8. Knoopje los van je lievelingsjas? Pak zelf naald en draad. Je zal je verbazen hoe makkelijk het blijkt te zijn!
  9. Het gras is altijd groener aan de overkant – maar niet voor lang! Pak de grasmaaier en zorg ervoor dat de buren komen aankloppen bij tips. » En nu je toch in de tuin bent, kijk dan hier voor meer tips over het onderhouden van je tuin.
  10. Mannen kunnen alle apparaten in huis bedienen maar zodra het op de wasmachine aankomt wordt het even spannend. Raar toch? Besteed 5 minuten van je tijd om het uit te zoeken en voor je het weet kan je de wasmachine net zo makkelijk bedienen als de afstandsbediening.

man-is-uitgeput-na-grote-schoonmmaak

We hopen dat onze tips u hebben geïnspireerd op het gebied van het huishouden. Ga jij aan de slag?

Gerelateerde artikelen
Geen reacties

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste die een reactie plaatst.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet getoond
Verplichte velden