• Gratis retourneren
 • Direct of achteraf betalen
 • Gratis verzending vanaf €80
10% FASHION WEEK KORTING | Code: FW10 Profiteer nu 2
10% FASHION WEEK KORTING | Code: FW10 Profiteer nu 2
30 jaar Babista
Babista

START UW E-SCOOTER & GA OP AVONTUUR

DOE MEE AAN ONZE JUBILEUMWINACTIE EN WIN MET EEN BEETJE GELUK 1 VAN DE 3 E-SCOOTERS MET EEN TOTALE WAARDE VAN € 15.000!

De door u ingevulde gegevens zijn niet compleet of niet correct. Corrigeer uw gegevens of vul ontbrekende gegevens in de rood gemarkeerde velden in en probeer het opnieuw.

Uw gegevens

* Verplicht veld
(1) Ja, ik wil graag per e-mail informatie ontvangen over aanbiedingen, acties en voordelen van BABISTA (herenkleding, accessoires, schoenen, ondermode en horloges). Mijn aanmelding houdt in dat Mail Order Finance GmbH gegevens overdraagt aan salesforce.com, Inc. en mijn koop- en gebruiksgedrag evalueert om toekomstige aanbiedingen per e-mail beter op mijn persoonlijke interesses te kunnen afstemmen. (Meer informatie over de bescherming van uw gegevens en de verwerking van uw gegevens vindt u in onze privacyverklaring). Bovengenoemde aanmelding en toestemming aan Mail Order Finance GmbH, kan ik te allen tijde intrekken. (per e-mail aan privacy@babista.nl of via de afmeldlink aan het einde van elke nieuwsbrief).

Deelnamevoorwaarden

Deelnamevoorwaarden. 1. Babista stelt voor deze actie 3 e-scooters t.w.v. elk € 5.000,- beschikbaar. Contante uitbetaling is mogelijk. De prijzen worden toegekend middels verloting door een onpartijdige derde en zijn niet overdraagbaar. U hoeft uw prijs met niemand te delen. De genoemde prijzen zijn netto. U hoeft geen kansspelbelasting te betalen, want die wordt door Babista voldaan. 2. Om uw kans op een prijs te benutten, dient u uiterlijk 30-06-2022 te reageren. Reageren kan met de bijgaande bestelbon, online en telefonisch onder vermelding van het codewoord 'e-scooter'. Indien wij uw reactie na de einddatum ontvangen, dan is uw kans op een prijs ongeldig. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de winactie verbonden voorwaarden, of indien een winnaar niet reageert op bericht van de organisator, zal de prijs niet worden uitgekeerd aan degene die de prijs gewonnen heeft. In dat geval is K-Mail Order GmbH & Co. KG gerechtigd een andere winnaar te trekken aan wie de prijs zal toekomen conform de bepalingen van dit reglement. K-Mail Order GmbH & Co. KG is niet aansprakelijk voor de opgave van verkeerde gegevens (telefoonnummer, e-mail- of huisadres) door de deelnemer, voor eventueel verloren gegane inzendingen en/of voor een storing in het netwerk, hardware of software die resulteert in een beperkte of vertraagde verstrekking van gegevens door de deelnemer, of voor verlies van dergelijke gegevens. 3. U hoeft niet te bestellen om mee te kunnen doen. Een bestelling beïnvloedt uw kans om te winnen niet. Als u niet bestelt, kunt u uw bestelbon in de bijgesloten antwoordenvelop insturen. 4. Deze actie is georganiseerd conform de gedragscode promotionele kansspelen. Voor klachten over de winactie kunt u terecht bij Babista, Postbus 1797, 3000 BT Rotterdam. 5. De gewonnen prijzen worden door Babista uitgekeerd. De winnaars worden uiterlijk bekend gemaakt op 30-09-2022. De winnaars krijgen van Babista hierover schriftelijk bericht. De prijzen zullen uiterlijk op 31-10-2022 aan de winnaars worden uitgekeerd. Na 30-09-2022 kunt u de uitslag aanvragen bij Babista. U kunt dit doen via de post (Postbus 1797, 3000 BT Rotterdam) of door middel van een e-mail aan onze klantenservice (service@babista.nl) onder vermelding van 'winactie e-scooter'. 6. Medewerkers en inwonende gezinsleden van K-Mail Order GmbH & Co KG of dochterondernemingen, alsmede iedereen die heeft meegewerkt aan het tot stand komen van deze actie zijn van deelname uitgesloten. 7. Prijswinnaars hebben het recht hun medewerking


waiting...

Speciaal voor u: de nieuwste trends, exclusieve kortingsacties, leuke aanbiedingen en stylingtips van onze mode-experts

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

 • de nieuwste trends
 • exclusieve kortingsacties
 • leuke aanbiedingen
 • stylingtips van onze mode-experts

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief

* Verplicht veld
Contact
010 - 447 98 98Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 21.00 uur en zaterdag en zondag van 8.30 tot 17.00 uur
Veilig Betalen
 • Acceptgiro
 • Betaling in 3 termijnen
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
 • IDeal
Veilig Bestellen
 • Thuiswinkel Waarborg
 • ECommerce Europe
 • ForusP Secure
Onze Partners
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Verzendkosten € 5,99 per bestelling.