Onze servicebelofte
Wij van Babista bieden in onze webshop modieuze herenkleding met het hoogste draagcomfort. Wij staan voor met zorg ontwikkelde collecties en hoogwaardige materialen. Onze designers en kledingtechnici werken continu aan het creëren van de perfecte modellen en pasvormen voor u en houden daarbij voortdurend rekening met de nieuwste trends.

Wij helpen u graag: hebt u vragen, hebt u hulp nodig bij het bepalen van de juiste maat, of kunnen we iets anders voor u betekenen – neem vooral contact met ons op!Wij verzenden uw artikel(en) bij bestelling voor 12 uur (maandag t/m vrijdag) nog op dezelfde dag, zodat uw bestelling binnen enkele dagen bij u wordt bezorgd. Deze service kunnen wij bieden dankzij onze samenwerking met betrouwbare logistieke partners. Retourzendingen zijn voor u altijd gratis.Wij vinden het erg belangrijk dat onze kledingstukken prettig zitten en desondanks robuust zijn en lang meegaan – ook na het wassen. Om er zeker van te zijn dat de kleding van Babista comfortabel is, nodigen wij regelmatig pasvormmodellen bij ons uit, die onze producten testen en ons feedback geven.


Betaal niet meer dan nodig:  wij garanderen dat u op onze website www.babista.de altijd de voordeligste prijs vindt.   
Wij bieden u bovendien de kopersbescherming van Trusted Shops. Na uw aankoop kunt u zich aanmelden voor het gratis basislidmaatschap van Trusted Shops. U ontvangt dan kopersbescherming voor iedere actuele aankoop tot € 100 en voor andere aankopen in Nederlandse shops met het Trusted Shops-keurmerk.


Onze deskundige adviseurs zijn dagelijks telefonisch persoonlijk voor u bereikbaar. U kunt ons ook per e-mail bereiken. Wij antwoorden u binnen 12 uur. Onze experts staan u bij productvragen graag met raad en daad terzijde! Wij handelen efficiënt en snel om u een perfecte koopervaring te bieden.


Wij selecteren al onze producten met de grootst mogelijke zorgvuldigheid met het oog op kwaliteit, pasvorm, afwerking en functionaliteit. Onze mode is authentiek en tot in alle details voor u doordacht. Babista staat voor merkkwaliteit voor de beste prijs-prestatieverhouding.